Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Drogová razia NAKA: Zadržali už 11 ľudí
Zdielať na

Drogová razia NAKA: Zadržali už 11 ľudí

Archívna reportáž

Polícia častými raziami tvrdo bojuje proti drogám, no napriek tomu sa zdá, že sa ich z ulíc tak skoro nepodarí dostať. Pozrite si archívnu reportáž.

NITRA/TRNAVA / Príslušníci NAKA spolu s policajtmi aktuálne zasahujú na rôznych miestach v Nitrianskom a Trnavskom kraji. Akcia súvisí s drogovou trestnou činnosťou. Zadržali už 11 ľudí.

Od skorého rána v utorok minimálne v troch uliciach Okoča a ďalších mestách a dedinách Trnavského a Nitrianskeho kraja zasahovali kukláči. Od piatej ráno príslušníci NAKA spoločne s ďalšími zložkami policajného zboru, vrátane psovodov, prehľadávali nehnuteľnosti, preverili desiatky osôb. Garáž jedného z domov v Okoči, v ktorom bývajú manželia s malým dieťaťom, prehľadávali ešte aj krátko pred poludním. "Policajti zadržali 11 podozrivých osôb, aj v týchto chvíľach vykonávajú množstvo procesných úkonov (domových prehliadok a prehliadok iných priestorov). Zatiaľ nie je možné poskytnúť konkrétnejšie informácie," uvádza polícia na sociálnej sieti. 

O tom, či bol záťah úspešný zatiaľ polícia neposkytla žiadne informácie. Zatiaľ nie je známe ani to, či bol niekto obvinený a či z podozrivých osôb bude niekto po vypočutí aj zadržaný.

Razie podľa zdroja TV JOJ vykonali aj v Dolnom Chotári v dome zadržaného, ktorý je podozrivý z objednávky piatich vrážd u gangu Šátorovcov, ako aj v dome jeho mladšieho syna. To, či aj tieto prehliadky súviseli s drogovou akciou polícia zatiaľ nepotvrdila.

Jedna z rozsiahlych protidrogových razií "Sieť" prebiehala na viacerých miestach západného Slovenska. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy