Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Motorkár v rýchlosti narazil do zvodidiel. Jeho telo vymrštilo do priekopy
Zdielať na

Motorkár v rýchlosti narazil do zvodidiel. Jeho telo vymrštilo do priekopy

BECKOV / Tridsaťdvaročný motorkár havaroval na ceste medzi Novým Mestom nad Váhom a Beckovom. Muž zrejme nezvládol riadenie a narazil do zvodidiel. Jeho telo vymrštilo o niekoľko metrov ďalej do priekopy.

Zradný úsek, na ktorom vyhasol už nejeden život motocyklistu síce dobre poznal, napriek tomu sa aj jemu stal osudným. Motorkár po náraze do zvodidiel zostal bezhybne ležať v priekope pri ceste. Tam ho podľa informácií TV JOJ našli cyklisti, ktorí tadiaľ prechádzali. Tých mal 32- ročný Marek pár minút predtým obiehať. Mužovi poskytli prvú pomoc a privolali záchranku.

Marek pochádzal z obce Trenčianske Stankovce."K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 32-ročný motorkár jazdiaci na motocykli značky Yamaha pri prejazde ľavotočivou zákrutou ho vynieslo mimo cesty a následne narazil do zvodidiel," vyjadril sa hovorca polície Pavol Kudlička. 

Na miesto okamžite dorazili všetky záchranné zložky. Lekár na mieste, žiaľ, skonštatoval smrť. Utrpel ťažké rozsiahle zranenia. Po páde z motocykla u neho dokonca došlo k amputácii jedného chodidla. Napriek snahe záchranárov sa ho už oživiť nepodarilo.

Cesta druhej triedy bola v tomto úseku čiastočne neprejazdná, polícia riadila premávku len v jednom jazdnom pruhu. Okolnosti dopravnej nehody na mieste vyšetroval aj súdny znalec. Ten nevylúčil, že jednou z hlavných príčin tragédie bola neprimeraný rýchlosť.  

K tragickej nehode došlo aj pri Košiciach. O život prišli štyria ľudia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy