Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Polícia SR: Matka roka. Opitá sadla za volant a viezla dve deti
Zdielať na

Polícia SR: Matka roka. Opitá sadla za volant a viezla dve deti

Archívna reportáž

Žena z Rajca sadla za volant taktiež opitá. V aute viezla malé dieťa

TRNAVA / Polícia v Trnave zastavila ženu, ktorá podľa hlásenia svedkov, jazdila bezdôvodne po celom parkovisku a údajne mala byť pod vplyvom alkoholu. To, že pred jazdou pila alkohol sa policajtom nakoniec potvrdilo. Nafúkala viac ako jedno promile, to ale nie je všetko. V aute s ňou sedeli aj dve malé deti.

"Operačné stredisko dostalo vo štvrtok podvečer informáciu, že žena mala na parkovisku na Ulici Rybníkovej v Trnave bezdôvodne jazdiť naprieč celým parkoviskom a údajne mala byť pod vplyvom alkoholu," uviedla policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Policajti sa na miesto okamžite vybrali. Tridsaťročnú ženu na bielom Volkswagen Golf zadržali o pár ulíc ďalej, na Bučianskej ulic. Vyzvali ju, aby im ukázala doklady a podrobila sa dychovej skúške. Po tom, čo jej dali fúkať zistili, že žena naozaj jazdila pod vplyvom alkoholu. Nafúkala až 1,5 promile. Trnavčanke zadržali vodičský preukaz, ďalšiu jazdu jej zakázali a predviedli ju na policajnú stanicu. 

Žena v aute ale nesedela sama. Na zadných sedadlách auta s ňou sedeli aj dve malé deti. "Dve deti, vo veku 4 a 6 rokov, ktoré sa nachádzali v aute, odovzdali policajti starej mame," informovala ďalej  Linkešová. 

Mladá vodička je teraz podozrivá z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a do rozhodnutia súdu zostáva v cele policajného zaistenia. "O jej vine a treste sa rozhoduje v tzv. super rýchlom konaní," dodala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Pozrite si reportáž o policajnej naháňačke, v ktorej im unikal opitý muž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy