Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Predbiehanie cez plnú čiaru a čelná zrážka bez brzdnej dráhy. O život prišiel nevinný 41-ročný vodič
Zdielať na

Predbiehanie cez plnú čiaru a čelná zrážka bez brzdnej dráhy. O život prišiel nevinný 41-ročný vodič

NOVÁKY / V Novákoch sa podvečer stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej zahynul 41-ročný vodič. Do auta, v ktorom sa viezol, podľa doterajších zistení polície narazilo v plnej rýchlosti ďalšie osobné auto. To podľa svedkov predbiehalo cez plnú čiaru. Autá rozmetalo po ceste.

"Ten v tom bielom aute predbiehal, zrazu sme videli strieborné auto v lufte," opisuje svedok nehody. "Z  bočnej cesty vyletel, ja som videl, že nerobí niečo normálne, tak som pribrzdil, zrazu bol v protismesre a trafili sa," dodáva účastník nehody. 

Dve osobné autá po čelnej zrážke rozmetalo po ceste. Svedkovia sa rozbehli vodičov zachraňovať. Jednému však už pomôcť nedokázali. "V striebornom aute bol muž v bezvedomí, v tom bielom muž komunikoval, ale bol dezorientovaný," uviedol veliteľ zásahu Roman Rozemberg. 

"Jeden vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, druhý bol transportovaný do nemocnice v Bojniciach," informoval Jozef Minár z operačného strediska záchrannej služby. Autá sa zrazili v plnej rýchlosti. Na mieste nebola žiadna brzdná dráha. "Musel ho vidieť, ale asi si myslel, že to stihne, ale nestihol, zas zomrel nevinný," povedal svedok nehody. 

Podľa svedkov vodič bieleho auta riskoval dlhší čas. Podľa ich slov šiel rýchlo a ohrozoval ostatných.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy