Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Emila museli záchranári ratovať dvakrát. Nakoniec zomrel
Zdielať na

Emila museli záchranári ratovať dvakrát. Nakoniec zomrel

SMIŽANY / Emila zo smižianskej osady ratovali záchranári dvakrát počas jedného dňa. Poriadne opitého ho vzali na urgentný príjem do spišskonovoveskej nemocnice. Po vyše dvoch hodinách k nemu mierili záchranári opäť. Ležal bez známok života na frekventovanej štvorprúdovke.

Bezvládne telo na kraji cesty objavil jeden z okoloidúcich vodičov. Okamžite zavolal záchranné zložky. Záchranári sa po príchode ešte snažili Emila oživiť. "U muža boli prítomné jasné známky smrti. privolaný lekár musel skonštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárskej služby Katarína Načiniaková.

Emil z urgentného príjmu svojvoľne odišiel. Ako dlho tam bol, nie je zatiaľ známe. Rovnako ako ani to, čo stálo za jeho smrťou. Prípad dokumentovali policajní nehodovkári, aj kriminalistický technik. Do úvahy pripadá viacero verzií. Buď muž skolaboval, alebo spadol z chodníka nad cestou. Možné je tiež, že ho nevedomky zachytili niektorý z vodičov. Emil mal krvavú ranu na čele.

Čo sa v skutočnosti s mužom, ktorý bol len pár hodín pred objavením prevezený do nemocnice, budú musieť zistiť policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy