Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na tom istom mieste sa v priebehu niekoľkých hodín stali dve nehody
Zdielať na

Na tom istom mieste sa v priebehu niekoľkých hodín stali dve nehody

BRATISLAVA / Na diaľnici D2 sa stali dve nehody kamiónov. Kým jednu zadokumentovali a odpratali, stala sa na tom istom mieste ďalšia. Pri prvej z nich začal kamión horieť, pri tej druhej sa zranila jedna osoba.

Nehoda sa stala na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do ČR. Kamión zišiel z cesty, prevrátil sa a začal horieť. Pravdepodobne pri nehode sa na kamióne poškodili palivové nádrže a tie vzápätí začali horieť. Požiar sa rýchlo rozšíril a poškodil náves i kabínu kamióna. Zasahovali hasiči z Malaciek, ktorí požiar zlikvidovali. 

Po nehode zostali na ceste rozsypané fľaše s nápojmi. Diaľnica bola asi hodinu neprejazdná, následne sprejazdnili jeden jazdný pruh. Keď sa už situácia začala stabilizovať aj na obchádzkovej trase, došlo na tom istom kilometri diaľnice k ďalšej nehode tentokrát dvoch kamiónov. Vodič narazil do zadnej časti pred ním idúceho nákladného vozidla. Podľa informácii od hasičov sa zranila jedna osoba. Náklad z návesov opäť zablokoval cestu a vodiči úsek opäť obchádzali cez Malacky. Situácia sa stabilizovala až vo večerných hodinách.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy