Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zrážku auta s kamiónom neprežila mladá žena. Cestu museli uzavrieť
Zdielať na

Zrážku auta s kamiónom neprežila mladá žena. Cestu museli uzavrieť

Uplynulý víkend bol mimoriadne tragicky čo sa týka dopravných nehôd.

PRIEVIDZA / Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v katastri obce Nitrica, okres Prievidza. Pri nehode sa zrazili osobné auto a kamión, obe skončili mimo cesty.

K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 28-ročná vodička jazdiaca na aute zn. Audi A4 v smere od Horných Vesteníc do Novák z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa zrazila s oproti idúcim nákladiakom. Pri dopravnej nehode 28-ročná vodička utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla. Jej spolujazdec utrpel ľahké zranenia, rovnako ako vodič nákladného auta. "Pri tejto vážnej dopravnej nehode zahynula na mieste 28-ročná vodička vozidla," uviedol Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. 

Hasiči z Prievidze vyslobodili zakliesnenú osobu z havarovaného auta pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a odovzdali ich do starostlivosti záchranárov. Štátna cesta museli uzavrieť.

Vodič nákladného auta bol podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Uplynulý víkend bol mimoriadne tragicky čo sa týka dopravných nehôd. V okrese Spišská Nová Ves prišiel o život motorkár.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy