Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ozbrojená skupina mužov vtrhla do domu a všetko demolovala. Jednu z domácich zranili sekerou
Zdielať na

Ozbrojená skupina mužov vtrhla do domu a všetko demolovala. Jednu z domácich zranili sekerou

TREBIŠOV / Ozbrojená skupinka mužov vtrhla v nedeľu večer do jedného z rodinných domov v obci Leles v okrese Trebišov. Polícia už incident vyšetruje a hľadá motív. Už v noci začala s výsluchom všetkých svedkov. Na miesto boli privolaní aj záchranári, keďže jedna z domácich utrpela zranenia po zásahu sekerou.

Útočníci mali vtrhnúť do rodinného domu. Postupne vraj demolovali všetko, čo im stálo v ceste. Na akciu boli zrejme pripravení, keďže v rukách mali sekeru aj lopatu. Ako prvé si to odnieslo osobné auto zaparkované pred domom, na ktorom rozbili čelné sklo. Následne vošli do dvora rodinného domu, kde sa v tom čase mali nachádzať iba ženy a starší pán na invalidnom dôchodku.

Okamžite ich vraj napadli a jednu z domácich zranili sekerou na nohe. Následne svoje dielo dokonali a rozbili na dome okno a potom z miesta odišli. Na ulici sa okamžite zhromaždili stovky miestnych obyvateľov a poriadok zabezpečovali viaceré policajné hliadky. Zranenú ženu privolaná lekárska pomoc ošetrila a potom sanitkou previezla do nemocnice.

Spolužitie dvoch cudzích ľudí skončilo zásahom policajtov. Žena mala v rukách sekeru.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy