Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nočná autonehoda: Štyri osoby sú zranené, jedno z áut dokonca zachytilo chodca
Zdielať na

Tragická nočná autonehoda: Štyri osoby sú zranené, jedno z áut dokonca zachytilo chodca

Archívne video

Dopravná nehoda sa skončila tragicky. Vodič čelnú zrážku s autobusom neprežil

BRATISLAVA / V noci z piatka na sobotu došlo ku dopravnej nehode v bratislavskej mestskej štvrti Podunajské Biskupice. Podľa informácií TV JOJ sa pod nehodu zrejme podpísala jazda na červenú. Nehoda si vyžiadala štyri zranené osoby. Dvaja sú v kritickom stave, pričom jeden z nich je chodca.

  • Krátko pred polnocou v noci z piatka na sobotu došlo na Uzbeckej ulici v Bratislave k autonehode. 

Na mieste sa nachádzali až štyri sanitky, zatiaľ nie je presne jasné, ako ku nehode došlo, no podľa informácií TV JOJ zohrala úlohu jazda na červenú. 

Dopravnej nehody sa zúčastnili dve automobilové vozidlá, jedno zachytilo chodca.

Dvaja ludia sú v kritickom stave. Na červenú podľa informácii TV JOJ prešlo Clio, Touran prechádzal akurát križovatkou na zelenú, tam sa zrazili, Renault sa roztočil a skončil v stĺpe. "Vozidlo značky Renault Clio v dôsledku stretu narazilo do svetelnej signalizácie, pričom 24-ročného spolujazdca tento náraz vymrštil z vozidla. Spolujazdec utrpel pri nehode zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Vodičovi boli spôsobené ľahké zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Vykonaná dychová skúška u neho požitie alkoholických nápojov nepreukázala," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Veronika Slamková. 

Touran prešiel cez obrubníky, cez ostrovček a narazil do chodca. Ten bol s ťažkými zraneniami prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Aby sa vyhol čelnej zrážke, strhol volant. Len metre ich delili od vlakovej trate. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy