Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
K staršiemu manželskému páru vtrhli kriminalisti, údajne pre drogy
Zdielať na

K staršiemu manželskému páru vtrhli kriminalisti, údajne pre drogy

VRANOV NAD TOPĽOU / Kriminalisti z Vranova nad Topľou zasahovali v jednom z rodinných domov. Dôvodom bolo preverovanie informácií v súvislosti s drogovou trestnou činnosťou. Urobili dôkladnú prehliadku rodinného domu, aj pozemku.

Kriminalisti prehľadávali jeden z rodinných domov pri hlavnej ceste. Dôvod ich zásahu nezverejnili, no podľa zdroja TV JOJ má ísť o podozrenia súvisiace s drogovou trestnou činnosťou. Majitelia rodinného domu však s prípadom nemajú nič spoločné. Podozrenia, ktoré polícia preverovala, sa majú týkať ich príbuzného. Ten už niekoľko rokov žije v zahraničí.

"Na základe operatívnych zistení bolo vykonávané preverovanie získaných informácií," povedala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Po domovej prehliadke odchádzala v sprievode policajtov žena. Tá sa však k prípadu vyjadriť nechcela. Policajti podľa domáceho pána prehľadali celý rodinný dom, dvor aj záhradu. Podľa slov majiteľa domu sa ale zdá sa podozrenia polície nepotvrdili a nič nelegálne u nich nenašli. Polícia však k prípadu žiadne bližšie informácie nezverejnila.

"Prípad je naďalej v štádiu vyšetrovania," povedala Jana Ligdayová.

Výrobcovia syntetických drog hľadajú možnosti v rôznych krajinách nášho regiónu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy