Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zamestnanec vytiahol zbraň na šéfa. Ten zraneniam podľahol
Zdielať na

Zamestnanec vytiahol zbraň na šéfa. Ten zraneniam podľahol

DUBNICA NAD VÁHOM / Tragédia sa udiala v pondelok ráno približne okolo deviatej hodiny. Bývalý zamestnanec vošiel do priemyselného areálu bývalých závodov ťažkého strojárstva v Dubnici nad Váhom a namieril si to rovno do kancelárie svojho vtedajšieho šéfa, 57-ročného Igora. Polícia sa k prípadu zatiaľ oficiálne nevyjadrila.

​Podľa zamestnancov firmy, 35-ročný Martin bývalým pracovníkom spoločnosti. Okolo 9:00 vošiel do šéfovej kancelárie a mal na neho namieriť zbraň. Následne na to hlaveň zbrane otočil na seba. Zamestnávateľ na mieste zraneniam podľahol. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Ostatných zamestnancov firmy podľa zistení TV JOJ poslali domov.  

Podľa zdroja TV JOJ z prostredia polície po chvíli od incidentu zomrel aj strelec. "Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali o 09:01 s tým, že došlo k strelnému poraneniu dvoch osôb. Privolaný lekár však už u oboch mužov skonštatoval smrť," povedala Alena Krčová z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby. Ako uviedol trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, polícia momentálne na mieste vykonáva prvotné procesné úkony a bližšie informácie zatiaľ neposkytuje.

"Išlo o plánované konanie, obzvlášť závažný brutálny čin, ktorý bol spáchaný na vopred vytypovanej obeti so zbraňou, ktorú potom namieril proti sebe," vysvetlila psychologička Darina Hrabovská. Podľa informácií TV JOJ z prostredia polície mal páchateľ pri sebe dve zbrane. Ani jednu údajne nemal v legálnej držbe.

Páchateľ a jeho obeť bývali len dve ulice od seba. Igor bol domovníkom a susedia sú z toho, čo sa stalo, v šoku. "Je to tragédia, dvoch chlapcov má ženatých. Tak pekne so ženou žili, vnúčika vozili v kočiari," hovorí suseda.

​Manželský pár popíjal a neskôr došlo k hádke.V nej sa už muž vyhrážal so zbraňou v ruke:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy