Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Partnerská hádka mala krvavé vyvrcholenie
Zdielať na

Partnerská hádka mala krvavé vyvrcholenie

BRATISLAVA / Holanďan spôsobil rozruch na Mierovej ulici v Bratislave. Pre jeho výtržnosti boli zničené vchodové dvere od jednej z tamojších bytoviek. Dôvodom bola hádka so ženou. Úlohu v celom incidente však zohral aj alkohol.

Celý incident sa stal okolo ôsmej hodiny večer. Na miesto okamžite vyrazili záchranári, ale aj polícia. Časť ulice museli muži zákona ohraničiť páskou, pretože zaisťovali stopy a dôkazy po mužovom vyčíňaní. Na mieste sa nachádzalo viacero policajných hliadok. Zákrok trval približne dve hodiny. Podľa informácií TV JOJ konflikt spôsobila hádka so ženou.

Muž, ktorý mal auto s holandským EČV sa chcel dostať do bytovky, avšak nemal kľúče od domu, a preto chcel získať prístup dnu rozbitím dverí. Dôvodom jeho agresívneho správania bol podľa polície alkohol. Muž si navyše pri náraze do vonkajších vchodových dverí zranil nohu. Krvavé stopy bolo vidno až na niekoľko stoviek metrov ďalej.

"Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali od polície s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Záchranári, ktorých sme vyslali na miesto ošetrili muža, ktorý bol agresívny," dodáva Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS SR.

Muža museli záchranári odviezť do jednej z bratislavských nemocníc. Prípad je momentálne v rukách polície.

"Vyšetrovaním bližších okolností tohto incidentu sa v súčasnej dobe zaoberá príslušný útvar OR PZ v druhom bratislavskom okrese," hovorí Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava.

Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie až v troch prípadoch: "Vo veci trestného činu výtržníctva, vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci a vo veci trestného činu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky," dodáva Szeiff.

Obvinenie voči konkrétnej osobe doposiaľ ale vznesené nebolo.

Partnerské a rodinné hádky majú žiaľ často tragický koniec:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy