Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V obchode s elektronikou vyčíňali zlodeji. Do predajne sa dostali cez otvor v stene
Zdielať na

V obchode s elektronikou vyčíňali zlodeji. Do predajne sa dostali cez otvor v stene

LEVICE / Zlodeji vykradli predajňu s elektronikou. Do obchodu sa dostali tak, že urobili otvor v budove. Stalo sa to v Leviciach. Z obchodu, ktorý bol v tom čase zatvorený, mohli zobrať väčšie množstvo elektroniky.

Zlodeji sa do levického obchodu s elektronikou vlámali zrejme počas nočných hodín. Obchod sa nachádza na okraji mesta, čo zrejme lupičom značne uľahčilo robotu. Keď zamestnanci prišli ráno do práce, v stene budovy objavili dieru. Zlodeji sa totižto do obchodu dostali tak, že v stene vytvorili otvor. 

Z predajne však veľké veci neodniesli. Zatiaľ by malo ísť o 10 značkových mobilov a 2 notebooku v hodnote cca 15 tisíc eur. Ide však o predbežné zistenia. "Budú sa vykonávať inventúry, na základe ktorých budeme vedieť, čo všetko bolo odcudzené a v akej hodnote," priblížil security manažér Samuel Antalík. 

Momentálne prebieha analýza kamerových záznamov a zabezpečovacích systémov, ktoré sa páchateľom podarilo prekonať. "Podľa toho budeme vedieť ako, kedy a koľko ľudí do predajne vošlo," dodal Antalík. Polícia na prípade pracuje a po páchateľoch vyhlásila pátranie. "Polícia okolnosti prípadu vyšetruje ako trestný čin krádeže vlámaním," informuje hovorkyňa KR PZ Nitra  Renáta Čuháková. 

Zlodej chcel ukradnúť bezpečnostnú kameru. Tá ho pri čine nasnímala. Viac sa dozviete v priloženom videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy