Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po čelnej zrážke skončilo sedem osôb v nemocnici. Podľa informácií TV JOJ po vodičovi dodávky mala pátrať polícia
Zdielať na

Po čelnej zrážke skončilo sedem osôb v nemocnici. Podľa informácií TV JOJ po vodičovi dodávky mala pátrať polícia

SPIŠSKÁ BELÁ / Krik, detský plač i prosby o pomoc. Všetky záchranné zložky zasahovali pri nehode osobných áut. Pri nehode sa zranilo 7 osôb, z toho 3 deti. Na pomoc museli doraziť aj leteckí záchranári.

​Po nehode odviezli záchranári do nemocnice sedem zranených, z toho tri deti. "Keďže tu bol veľký počet ľudí, vyslobodzovalo sa vyberalo z vozidiel podľa závažnosti poranenia," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Peter Brutovský. V dodávke sedeli dvaja dospelí a dve malé deti, v osobnom aute sedeli dvaja dospelí a jedno dieťa. Na miesto postupne prichádzali vozidlá rýchlej zdravotnej pomoci. 

"Účastníci tejto nehody utrpeli najmä poranenia končatín, hrudníka a úrazy hlavy. Po ošetrení záchranármi boli všetci prevezení do nemocnice v Poprade," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Úsek, ktorý je na hlavnom ťahu smerom do Starej Ľubovne bol uzavretý na približne dve hodiny. Policajti odkláňali dopravu cez Strážky. 

Podľa prvotných zistení muž, ktorý sedel za volantom osobného auta pravdepodobne dostal mikrospánok, prešiel do protismeru a čelne narazil do dodávky. Podľa informácií TV JOJ vodič dodávky nehodu nespôsobil, no problémy s políciou bude mať aj on. Údajne bol v pátraní pre nenastúpenie do výkonu trestu. Bližšie okolnosti nehody polícia stále vyšetruje. 

Pred pár dňami došlo k nehode osobného auta s motorkárom. V aute sedelo aj dieťa. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy