Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vlastný otec sa vyhráža mne a mojej rodine zabitím, tvrdí zdesený muž
Zdielať na

Vlastný otec sa vyhráža mne a mojej rodine zabitím, tvrdí zdesený muž

PORÚBKA / Vlastný otec sa mne aj mojej rodine vyhráža zabitím. Tvrdí to muž z Porúbky a obrátil sa preto na políciu. Urobil tak viackrát aj v minulosti. Boji sa o seba, aj o svoje deti.

K incidentom má dochádzať v tomto dome v obci Porúbka. Spúšťačom bývajú banálne situácie. Marián však tvrdí, že na vlastného otca musí volať políciu. "Zase som volal hliadku, skočil do mňa. Poslednýkrát napadol ženu a deti s palicou, začal ich biť," uviedol oznamovateľ incidentu Marián. "Žena oznámila, že jej a aj jej dcére muž žijúci s nimi v spoločnej domácnosti vynadal a pokúsil sa ich fyzicky napadnúť," potvrdila Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. "Kvôli tomu, že pes bol pri dverách a to mu vadilo. Chcel nás s palicou zbiť," dodala nevesta Ivana. 

Alexander (85) žije so synom a jeho rodinou v spoločnej domácnosti. Dedko odmieta, že by sa vnukom akokoľvek snažil ublížiť. "Nikdy toto nie. Ja deti ľúbim," oponuje dedko Alexander. 

K zraneniu ale nedošlo, polícia vec rieši ako priestupok. "Už vidím, že to sa stupňuje. Vyhrážal sa zabitím. To je u neho časté," povedal Marián. "Ja sa nikomu nevyhrážam, nič som im nepovedal," oponuje Alexander. 

Toto nie je prvýkrát, čo sa muž pre údajné otcovi vyčíňanie obrátil na políciu. Jeho kroky na humenské obvodné oddelenie smerovali aj v minulosti. Marián tvrdí, že majiteľom domu je on, no otec dodáva, že aj keď má dcéry, dom daroval synovi po smrti manželky. Vraví, že od syna takúto vďačnosť nečakal. "Keď žena zomrela, ťažko mi bolo, chorý som bol, tak ma prekrútil, že na neho," dodal starý otec. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy