Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vážna dopravná nehoda na východnom Slovensku. Štyria ľudia sú zranení
Zdielať na

Vážna dopravná nehoda na východnom Slovensku. Štyria ľudia sú zranení

BREKOV / Ráno sa medzi Strážskym a Brekovom stala vážna dopravná nehoda. Čelne sa pri nej zrazili dve osobné autá. Zranenia utrpeli až štyria ľudia, pričom dvaja z nich zostali v autách zakliesnení

Nehoda sa stala na mokrej ceste. Čelne sa tam zrazili dve osobné autá. Vodič jedného auta pravdepodobne po prejdení tiahlej zákruty prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim vozidlom. To skončilo po silnom náraze na zvodidlách. V havarovaných autách sa viezli štyria pasažieri. Do príchodu záchranných zložiek im pomáhali okoloidúci vodiči. Všetci účastníci nehody boli podľa svedkov pri vedomí.

"Všetci pacienti privezení z dopravnej nehody sú mimo ohrozenia života, hospitalizovaní s ľahšími a stredne ťažkými poraneniami," povedala Jana Fedáková, hovorkyňa zo siete nemocníc Svet zdravia. "Dopravná nehoda si vyžiadala štyroch zranených, ku ktorým sme bezodkladne vyslali záchranárov. Tých po ošetrení previezli do nemocníc v Humennom, Michalovciach a do Vranova nad Topľou. Utrpeli najmä úrazy hlavy a končatín," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Vodiči sa pre zranenia nemohli na mieste podrobiť dychovej skúške. Na zistenie požitia alkoholu im bola odobratá krv. Okolnosti nehody policajti vyšetrujú. Najhoršie na tom boli obaja vodiči, ktorí zostali za volantom zakliesnení. Z áut ich vyslobodzovali hasiči z Michaloviec aj Humenného. Všetkých štyroch ľudí napokon previezli záchranári do okolitých nemocníc. Presnú príčinu zrážky vyšetrujú policajti.

V Banskej Bystrici sa stala kuriózna nehoda. Pozrite si archívne video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy