Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Matka dvoch detí prišla o život. Havarovala neďaleko obce, kde bývala
Zdielať na

Matka dvoch detí prišla o život. Havarovala neďaleko obce, kde bývala

KENDICE / Život matky dvoch malých detí v sobotu vyhasol neďaleko Kendíc na východnom Slovensku. Tridsaťsedemročná vodička neprežila vážnu nehodu. Havarovala neďaleko obce, kde býva.

Mladá žena sa viezla v aute sama. Za zákrutou vyletela z cesty a skončila v priekope. Havarovala len pár kilometrov od obce, z ktorej vyrazila na cestu. Privolaní záchranári a hasiči ju našli v zdemolovanom aute už bez známok života.

"Jednotka vyslobodila osobu z vozidla, lekár skonštatoval smrť," uviedol riaditeľ OR HAZZ Prešov Ľubomír Toďor. Záchranári už zranenej žene nedokázali nijako pomôcť. Auto, v ktorom sa viezla, bolo po nehode rozbité zo všetkých strán. "Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia na vozidle," dodáva Toďor. 

"Prípadom sa bude zaoberať vyšetrovateľ OR PZ v Prešove," informuje hovorkyňa prešovskej polície Jana Ligdayová. Čo presne bolo príčinou tragickej nehody, je zatiaľ v štádiu vyšetrovania. Na miesto bol prizvaný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. "Presná príčina dopravnej nehody ako aj okolnosti, za akých k nej došlo, bude známa až po skončení vyšetrovania," dodáva Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy