Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chlapec bodol vlastnú matku. Žiakovi základnej školy hrozí väzenie
Zdielať na

Chlapec bodol vlastnú matku. Žiakovi základnej školy hrozí väzenie

KOŠAROVCE / Iba 14-ročný chlapec bodol svoju mamu kuchynským nožom do ramena. Incident sa odohral v obci Košarovce v dome, kde rodina býva. Žiakovi základnej školy hrozí ročné väzenie. Stará mama však svojho vnuka bráni a tvrdí, že za všetko môže alkohol.

Všetko sa odohralo v tomto rodinnom dome. 14-ročný Patrik je žiakom ôsmej triedy. Podľa polície zaútočil na mamu v pondelok popoludní nožom. "Nevyjadrujem sa k ničomu. Do ľavej ruky ma bodol," uviedla napadnutá mama. "Po konflikte s mamou ju kuchynským nožom bodol do ramena. Napadnutá žena utrpela bodnú ranu, ktorá si vyžiadala lekárske ošetrenie s predbežnou dobou liečenia do 7 dní," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

​Rodina žije v skromných podmienkach. Stará mama je napriek incidentu na strane 14-ročného vnuka. Tvrdí, že chlapec so svojou mamou nemá dobrý vzťah. Podľa nej môže za rodinnú drámu alkohol. "Ona ho provokovala, chcela ho dole schodmi zhodiť. Chlapec je chorý, má na ňu alergiu, keď je opitá," povedala stará mama. 

Policajti 14-ročného chlapca obvinili z trestného činu ublíženie na zdraví. "Obvinený mladík je stíhaný na slobode, ak sa mu vina preukáže, vzhľadom na jeho vek mu hrozí trest odňatia slobody na tri mesiace až na jeden rok," dodala Jana Ligdayová.

Obvinený chlapec je momentálne chorý a leží s teplotami. Stará mama dúfa, že ôsmak napokon vo väzení neskončí.

Zabíjačka sa skončila tragicky. Brat bodol brata. Pod prípad sa zrejme podpísal alkohol:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy