Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
VIDEO: V prípade únosu cudzinca polícia obvinila zadržaných mužov
Zdielať na

VIDEO: V prípade únosu cudzinca polícia obvinila zadržaných mužov

BRATISLAVA, MICHALOVCE / Dvaja muži, ktorých príslušníci NAKA vo štvrtok zadržali, sú už obvinení pre únos cudzinka. Polícia zverejnila aj video zo zásahu.

"Obaja muži, občania Slovenskej republiky, ktorých včera zadržali policajti protizločineckej jednotky NAKA sú obvinení zo zločinu pozbavenia osobnej slobody," informovala polícia na svojej stránke. 

Unesený muž je v poriadku a po vykonaní procesných úkonov opustil Slovensko. Vyšetrovanie pokračuje ďalej. Podľa informácií TV JOJ je možné,že sa na tomto únose podieľali aj iné osoby. Nie je teda vylúčené, že v tejto veci padnú ďalšie obvinenia a že prípad bude mať aj cezhraničný charakter.

V decembri minulého roka došlo k únosu cudzinca, ktorý sa mal odohrať v jednom z bratislavských hotelov. Podľa kamerových záznamov muž odchádzal dobrovoľne,avšak polícia pracovala aj s verziou,že by mohlo ísť o únos.

Jednotky NAKA vo štvrtok okolo šiestej ráno vykonali raziu na Gessayovej ulici v Petržalke, kam vtrhli do jedného z bytov na 5. poschodí. Podľa informácií TV JOJ na mieste zasahovalo približne 20 kukláčov.

K druhej razii došlo v Michalovciach. Podľa informácii TV JOJ v ňom býval s manželkou a dvoma deťmi. Muž údajne pochádza z Ukrajiny, no už niekoľko rokov žije na Slovensku. Venovať sa mal aj bojovému umeniu. 

Pozrite si súvisiacu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy