Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vážna nehoda dvoch kamiónov. Cestu v oboch smeroch uzavreli
Zdielať na

Vážna nehoda dvoch kamiónov. Cestu v oboch smeroch uzavreli

JELKA / Všetky záchranné zložky zasahujú pri dopravnej nehode dvoch kamiónov v okrese Dunajská Streda. Zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník. Na mieste je aj reportér TV JOJ Lukáš Demín.

K vážnej dopravnej nehode došlo vo štvrtok doobeda na ceste medzi obcami Nový Život a Jelka. "K nehode došlo pravdepodobne tak, že vodič nákladného auta dostal v zákrute na mokrej ceste šmyk. Prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim poľským kamiónom," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

"Po príchode už bola na mieste zdravotná záchranná služba s tým, že zistili, že v jednom vozidle je zakliesnená osoba, ktorú bolo potrebné vyprostiť pomocou vyslobodzovacieho zariadenia," informoval veliteľ zásahu Zoltán Knapp.

Zásah vrtuľníku

Vodič nákladného auta utrpel pri nehode ťažké zranenia a na umelej pľúcnej ventilácií bol s tzv. polytraumou záchranárskym vrtuľníkom prevezený do Univerzitnej nemocnice Bratislava – Ružinov. Vodič z poľského kamióna sa predbežne zranil ľahko. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch negatívne. Polícia musela cestu uzavrieť v oboch smeroch a vyšetruje presné príčiny a okolnosti nehody. 

Ďalšia nehoda

Ani nie o hodinu skôr nabúralo v neďalekom Hrubom Šúre ďalšie nákladné auto. Nehoda sa stala krátko po deviatej hodine na hlavnej ceste smerom na Zlaté Klasy.

Vodič nákladného auta vrazil do osobného auta, ktoré parkovalo na kraji cesty, hneď vedľa rodinného domu. Autá následne prerazili plot. Náraz napokon zastavila garáž.

Pred pár dňami došlo pri Galante k podobnej nehode kamiónu. Pozrite si reportáž: ​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy