Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Razia NAKA: Kukláči v prípade únosu zadržali dvoch mužov
Zdielať na

Razia NAKA: Kukláči v prípade únosu zadržali dvoch mužov

Archívna reportáž

BRATISLAVA/MICHALOVCE / V Bratislavskej mestskej časti Petržalka v skorých ranných hodinách zasahovali kukláči. Zadržať mali minimálne jedného muža. Akciu urobili aj na východe Slovenska.

V decembri minulého roka došlo k únosu cudzinca, ktorý sa mal odohrať v jednom z bratislavských hotelov. Jednotky NAKA okolo šiestej ráno vykonali raziu na Gessayovej ulici v Petržalke, kam vtrhli do jedného z bytov na 5. poschodí. Podľa informácií TV JOJ na mieste zasahovalo približne 20 kukláčov. Podľa jedného z obyvateľov bytovky prišli asi na 6 alebo 7 autách. "Dnes ráno zadržala protizločinecká jednotka v súčinnosti s Pohotovostným policajným útvarom dvoch mužov v Bratislave a Michalovciach. Viac informácií poskytneme, keď to situácia dovolí," informovala polícia.

Ďalší policajti zasahovali v Michalovciach. Z jedného z bytov na Astrovej ulici mali odviezť 35-ročného muža. Razie podľa informácii TV JOJ súvisia s vyšetrovaním únosu.  Aj do jeho bytu vtrhli v skorých ranných hodinách. Podľa informácii TV JOJ v ňom býval s manželkou a dvoma deťmi. Muž údajne pochádza z Ukrajiny, no už niekoľko rokov žije na Slovensku. Venovať sa mal aj bojovému umeniu. 

V priebehu dopoludnia na obidvoch miestach urobili policajti aj domové prehliadky. Čo pri nich zaistili je však zatiaľ neznáme. 

Polícia v decembri zverejnila video, na ktorom mal byť zahraničný občan pozbavený osobnej slobody pred známym bratislavským hotelom. Toho pravdepodobne vylákali tiež cudzinci a podľa videa sa polícia domnieva, že s nimi odišiel dobrovoľne.

Pozrite si reportáž o únose ženy, pre TV JOJ opísala celú situáciu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy