Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Babička Žitnému: Odkazujem mu, že je vrah!!!
Zdielať na
Krimi

Babička Žitnému: Odkazujem mu, že je vrah!!!

Vyjadrenia zronenej babičky na adresu moderátora, podľa polície vinníka rohožníckej tragédie.

"Je vrah, vrah, zabijem ho aj ja!" zúfalo vzlykala Tomáškova babka. "Ja to neprežijem, je to vrah, zabijem ho, šiel 200 alebo 250 a ten malý letel 30 metrov vo vzduchu, chúďatko moje zlaté... Nemali odtiahnuť syna, ten by mu akurát tak vykrútil krk, svini hnusnej ošklivej, zabijem ho!" zaprisahávala sa zronená babka.

"Zabil mi vnúčika, toto len tak ľahko neprejde, musel byť nafetovaný, ešte ho aj videli, že telefonuje... Ja ho prizabijem, železnou tyčou dorazím. Môj vnúčik je mŕtvy, chúdiatko malinké, ja mu mám pozerať do jamy? Môžete mu odkázať, že je vrah!" zajakávala sa od strašného žiaľu Tomáškova zdrvená babka.

Pozrite si srdcervúce VIDEO Tomáškovej babičky.

Kruté vyjadrenia babky len päťročného chlapčeka, ktorý zahynul niekoľko sto metrov za Rohožníkom, sú pochopiteľné a bolestivé. Polícia stále vyšetruje okolnosti nehody Rastislava Žitného, ktorý sa v nedeľu zrazil s dvoma cyklistami, päťročným Tomáškom a jeho 33-ročným otcom. Aj napriek snahám svedkov nehody a neskôr lekárov v nemocnici na Kramároch, život chlapčeka sa im už nepodarilo zachrániť. Rastislav Žitný je stále v kritickom stave na bratislavských Kramároch. Jeho rodina a blízki s médiami odmietajú komunikovať.

Trestné stíhanie vo veci usmrtenia už bolo začaté.

Podľa najnovších informácií Tomášovho otca dnes z nemocnice v Malackách prepustili, rodina sa pred médiami uzavrela. Na cintoríne je už vyvesené smútočné oznámenie. Pohreb Tomáška sa uskutoční zajtra poobede o 16. hodine v Rohožníku na miestnom cintoríne.

Zdielať na

Najčítanejšie správy