Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čelná zrážka áut pri Sabinove. Jeden z účastníkov z miesta nehody ušiel
Zdielať na

Čelná zrážka áut pri Sabinove. Jeden z účastníkov z miesta nehody ušiel

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY / Vážna dopravná nehoda pri Sabinove si vyžiadala štyroch zranených. Na mieste zasahovalo niekoľko hasičov. Jeden z účastníkov po zrážke z miesta nehody ušiel.

Pri nehode sa čelne zrazili dve osobné autá. Obe skončili po zrážke v priekope. Každé na opačnej strane cesty. K nehode došlo v sobotu večer v obci pri Sabinove. V čase nehody sa vo vozidlách nachádzali štyri osoby, ktoré utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Na miesto okamžite dorazili hasiči, ktorí pomáhali dve osoby z havarovaných áut vyslobodiť pomocou hydraulického zariadenia. Následne im poskytli predlekársku prvú pomoc.

Všetko sú to mladí ľudia vo veku 18 až 25 rokov. Jeden z vodičov bol zakliesnený na prednom sedadle. Spolu s ďalšími dvoma mužmi skončili po nehode v prešovskej nemocnici. "Sú hospitalizovaní na Oddelení úrazovej chirurgie. Utrpeli prevažne úrazy hlavy a končatín," vyjadrila sa hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou Renáta Cenková. 

Po nehode jeden z účastníkov z miesta nehody ale ušiel, hasiči sa ho snažili nájsť. Na mieste zasahovali profesionáli  z Prešova a Sabinova a členovia DHZO Šarišské Michaľany, ktorí zabezpečili aj autá proti vzniku požiaru. "Okolnosti a príčina dopravnej nehody sú v predmetom vyšetrovania. Škoda bola vyčíslená na 9000 eur. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Obidva jazdné pruhy museli počas dokumentovania nehody uzavrieť. Cesta bola v oboch smeroch neprejazdná viac ako dve hodiny. 

K vážnej dopravnej nehode došlo aj pri Galante. Kamión sa tu zrazil s osobným autom. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy