Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zničené auto a streľba z pištole. V Moste pri Bratislave bolo rušno
Zdielať na

Zničené auto a streľba z pištole. V Moste pri Bratislave bolo rušno

BRATISLAVA / Streľba neďaleko Bratislavy. Skupina ľudí mala vo večerných hodinách mužovi rozbíjať auto. Ten vytiahol plynovú pištoľ a bránil svoj majetok. Policajti po páchateľoch stále pátrajú.

Traja chlapi mali hodiť mužovi do jeho auta kameň, ten vzápätí vytiahol plynovú pištoľ, z ktorej vystrelil. Následne sa trojica dala na útek. Streľbe mal predchádzať konflikt. Ten sa mal odohrať pred miestnou pizzeriou v Moste pri Bratislave na Bratislavskej ulici rovno oproti obecnému úradu. Podľa informácií TV JOJ sa mala trojica mužov na miesto dopraviť autom. Po výmene názorov mala skupina ľudí poškodiť zaparkované vozidlo. A to tak, že zobrali tehlu a Audi začali rozbíjať. Na čo majiteľ auta zareagoval tak, že vytiahol plynovú pištoľ a niekoľkokrát z nej vystrelil do vzduchu. Páchatelia následne nastúpili do auta a z pred miestneho úradu odišli.

"Policajti po neznámych páchateľoch v súčasnosti pátrajú. Škoda spôsobená poškodením vozidla bola predbežne vyčíslená na 1 000 eur," informuje hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihalíková.

Na miesto sa dostavali do pár minút policajné hliadky a rovnako aj kriminalistický technik. Ten zaistil všetky potrebné stopy. Majiteľa poškodeného auta neskôr policajti zobrali na oddelenie, kde ho vypočuli. To, či páchateľov majiteľ auta poznal a išlo o nejaké v úvodzovkách vybavovanie si účtov z minulosti, ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

"Poverený príslušník Policajného zboru začal v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci," dodáva Mihalíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy