Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zrážka mladej ženy v centre mesta. Podľa informácií TV JOJ prechádzala mimo priechodu pre chodcov
Zdielať na

Zrážka mladej ženy v centre mesta. Podľa informácií TV JOJ prechádzala mimo priechodu pre chodcov

BRATISLAVA / V centre mesta došlo k zrážke chodkyne s autom. Podľa informácií TV JOJ mladá žena prechádzalo od Univerzity Komenského smerom k Dunaju cez štvorprúdovú cestu mimo priechodu pre chodcov. Na miesto dorazili záchranári, ktorí zrazené dievča previezli do jednej z bratislavských nemocníc.

K zrážke došlo okolo pol jednej popoludní na Vajanského nábreží pri Šafárikovom námestí v Bratislave. Dvadsaťdvaročná Nikola prechádzala od Univerzity Komenského smerom k Dunaju mimo priechodu pre chodcov. Vzdialená bola od neho približne 20 metrov. Jeden vodič ešte stihol na poslednú chvíľu zareagovať, no biely Jaguár už zrážke nedokázal zabrániť a Nikolu zachytil pravou prednou časťou. Od nej sa ďalej odrazila do pravého pruhu a vrazila do spätného zrkadla červeného auta. V čase nehody, okrem toho, že Nikola kráčala mimo priechod, tak mala v ušiach slúchadlá a počúvala hudbu.

Podľa informácií polície na priechode pre chodcov v čase zrážky svietila na semafore pre chodcov červená. 

​Na miesto okamžite dorazili záchranári. "Podľa výzvy na tiesňovú linku 155 bola žena pri vedomí, ale v šoku. Vyslali sme k nej záchranárov, ktorí ju ošetrili a s viacerými poraneniami previezli do nemocnice," vyjadrila sa hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Požitie alkoholických nápojov bolo u všetkých účastníkov dopravnej nehody na mieste vylúčené. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania," informovala polícia. 

Vlak zrazil dvoch ľudí. Čo sa stalo sa dozviete v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy