Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Z garáže zmizli pneumatiky a sto litrový sud. Po páchateľovi ale stopy niet
Zdielať na

Z garáže zmizli pneumatiky a sto litrový sud. Po páchateľovi ale stopy niet

SNINA / Hoci ukradol sto litrový sud aj veľké pneumatiky, z miesta činu sa mu podarilo odísť nenápadne. Polícia hľadá páchateľa, ktorý sa vlámal do jednej z garáží v Snine. Pred pár týždňami došlo k takmer rovnakej krádeži na tej istej ulici. Zlodeja vtedy tiež zaujímali pneumatiky.

Páchateľ vypáčil dvere garáže a dostal sa dovnútra. Odtiaľ si odniesol sto litrový sud aj štyri pneumatiky. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Humennom vedie trestné stíhanie pre zločin krádeže,"  povedala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Na miesto dorazil kriminalistický technik a okolie prehľadával aj služobný pes. "V tomto prípade bola škoda pre poškodených vyčíslená na 1300 eur," pokračovala. 

Už aj pred niekoľkými týždňami došlo na rovnakej ulici k vlámaniu s takmer rovnakým scenárom. "Zlodej prestrihol zámok a vypáčil kovové dvere garáže, z ktorej následne ukradol osem kolies," poznamenala Ligdayová. Majiteľ škodu odhadol na viac ako 3000 eur. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

Pozrite si reportáž o kurióznej krádeži. Zlodeji ukradli vinič:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy