Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dôchodcu našli v lese s niekoľkými strelnými ranami
Zdielať na

Dôchodcu našli v lese s niekoľkými strelnými ranami

LEVOČA / Mŕtve telo 77-ročného dôchodcu objavili kriminalisti pri pátracej akcii hlboko v lese neďaleko Levoče. Muž, ktorý záhadne zmizol uplynulý piatok, mal niekoľko strelných rán. Kriminalisti boli v teréne do neskorých večerných hodín.

Množstvo policajných áut smerovalo do levočských vrchov. Uzavreli lesnú cestu, ktorú strážili policajti. V lesnom poraste našli bez známok života 77-ročného dôchodcu, po ktorom pátrali.

​Podľa informácií, ktoré zverejnila polícia, mu niekto s najväčšou pravdepodobnosťou siahol na život. "Na tele nebohého boli zistené viacnásobné strelné zranenia. V prípade bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy," povedala Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

​Prípad prevzali prešovskí krajskí kriminalisti. Miesto činu opáskovali a zdokumentovali stopy. Na odstavnej ploche pri lesnej ceste bolo odparkované aj osobné auto. Bolo zaistené pre účely policajného vyšetrovania. Telo nebohého muža prevzala po zdokumentovaní miesta činu pohrebná služba. "V súčasnej dobe sú vykonávané procesné úkony a intenzívne operatívne opatrenia za účelom objasnenia skutku. Vzhľadom na závažnosť prípadu, v tejto etape vyšetrovania nie je možné z taktických dôvodov poskytnúť bližšie informácie," dodala Ligdayová.

Okolo smrti manželov z Modranky pri Trnave je stále množstvo otázok. Pozrite si archívnu reportáž: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy