Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nehoda na priechode pre chodcov. Muž(44) zrazil chodcov so zrakovým postihnutím
Zdielať na

Nehoda na priechode pre chodcov. Muž(44) zrazil chodcov so zrakovým postihnutím

Archívna reportáž

TREBIŠOVCE / Štyridsaťštyriročný muž zrazil dvoch chodcov. Polícia po príchode na miesto zistila, že muž bol pod vplyvom alkoholu. Polícia upozorňuje vodičov, aby po požití alkoholu nesadali za volant. Počas veľkonočných sviatkov vykonávajú aj cestné kontroly.

K zrážke došlo okolo desiatej hodiny doobeda v Trebišove. Vodič auta značky Volkswagen Golf zrazil na jednom z priechodov pre chodcov muža a ženu. Oba chodci boli zrakovo postihnutí. "Podľa doterajších zistení 44- ročný vodič smeroval z ulice Námestie mieru na Ulicu M.R. Štefánika, kde na priechode pre chodcov z doposiaľ nezistených príčin zachytil dvoch dôchodcov vo veku 59 a 62 rokov," uviedla polícia. Chodkyňa utrpela vážne zranenia, chodec len ľahké. 

Polícia dala po príchode 44-ročnému vodičovi fúkať. Dychová skúška bola pozitívna - 0,38 mg/l. "Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," dodala polícia v stanovisku. Ďalšie okolnosti nehody, miera zavinenia a presná príčina nehody, sú v štádiu vyšetrovania. 

Pozrite si reportáž zrážke cyklistu. Vodič ho zrazil priamo na priechode pre chodcov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy