Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nezvestnú 41-ročnú Miriam našli, potvrdila pre TV JOJ polícia
Zdielať na

Nezvestnú 41-ročnú Miriam našli, potvrdila pre TV JOJ polícia

POLTÁR / Miriam (41) z Poltára, ktorú hľadali od utorňajšieho rána, je živá a zdravá. Jej havarované auto objavili v rieke pri Žiari nad Hronom. Malo rozbité čelné sklo a zakrvavený interiér. Stopy viedli do Hrona. Prehľadávali ho tak hasiči, záchranári aj psovodi. Prekvapivá správa však prišla spoza hraníc.

Podľa zdroja TV JOJ nezvestná 41-ročná Miriam sa mala v týchto dňoch uchádzať v susednom Česku o prácu v nemocnici. Niekto ju však na základe medializovaných správ spoznal a nahlásil to na polícii. ​Miriam si neželá, aby bolo zverejnené miesto, kde sa nachádza. 

​Po okresnej predsedníčke SaS pátrali záchranné zložky od utorka. V ten deň našli aj jej auto odparkované pri Žiari nad Hronom. Čelné sklo bolo rozbité skalou, vnútri bola krv, tú našli aj pri aute v okolí vody. Pátracia akcia po záhadne zmiznutej žene zamestnala desiatky pátračov, pomáhal dokonca aj vrtuľník.

Nikto nevedel kam mohla žena zmiznúť. Vo štvrtok popoludní ale prišla prekvapivá správa zo susedného Česka. "Nezvestná žena bola vypátraná a je v poriadku, nakoľko si neželá zverejniť miesto, kde sa nachádza, viac informácií k tejto osobe poskytovať nebudeme," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

Ako sa ocitla v Česku, ale aj to, ako sa dostalo jej auto do Hrona zostáva nezodpovedané. Policajtom vraj nevedela svoje správanie vysvetliť. Desiatky chlapov, ktorí po žene neúnavne pátrali nerozumejú, prečo sa neozvala a oni ju zatiaľ bezvýsledne hľadali dlhé hodiny. Polícia teraz všetko preveruje.

Pozrite si staršiu reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy