Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Mladík na motorke vyčíňal v uliciach mesta. Po zastavení povedal polícii toto
Zdielať na

VIDEO: Mladík na motorke vyčíňal v uliciach mesta. Po zastavení povedal polícii toto

PREŠOV / Mladík uháňal na motorke pred policajnou hliadkou. Svojou jazdou ohrozoval vodičov ale aj chodcov. Nereagoval ani na výzvy ostatných policajných hliadok, no po dlhej a "zbesilej" naháňačke nakoniec zastavil. Svoju rýchlu jazdu a unikanie policajtom okamžite vysvetlil.

Policajti si mladíka všimli v momente, keď nerešpektoval v uliciach Prešove dopravné značenia. Namiesto zastavenia sa dala ale na únik. Počas policajnej naháňačky si musela policajná hliadka privolať aj posily, no ani tie mladíka neodradili. "Svojou bezohľadnou jazdou vážne ohrozoval ostatných účastníkov cestnej premávky," uviedla polícia. Jazdil v protismere, nerešpektoval semafory, ani zákazy vjazdu. 

Sedemnásťročný mladík nakoniec po naháňačke zastavil. Policajti ho vyzvali, aby ukázal vodičský preukaz, ale na motorku vodičské oprávnenie nemá. "Následne bol predvedený na útvar Policajného zboru za účelom podania vysvetlenia, kde uviedol, že vo chvíli, keď si všimol policajné auto so zapnutými majákmi spanikáril a preto zrýchlil," dodala polícia. 

Jeden z cestných pirátov, ktorý zapríčinil tragickú dopravnú nehodu, sa postavil pred súd. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy