Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kuriózny prípad zo Žiliny. Najprv si vyskúšal dámsku spodnú bielizeň, potom mu našli drogy
Zdielať na

Kuriózny prípad zo Žiliny. Najprv si vyskúšal dámsku spodnú bielizeň, potom mu našli drogy

ŽILINA / Prípad, na ktorý žilinskí mestskí policajti určite nezabudnú. Hlavným aktérom bol 21-ročný muž, ktorý už zrejme oľutoval svoje konanie v obchode.

Keď mladík vošiel do predajne OD, jeho čudné správanie nemohlo uniknúť obsluhujúcemu personálu. V predajni s oblečením si z ponúknutého sortimentu vybral dámsku spodnú bielizeň. Predavačky ho upozornili, že tento druh tovaru by v kabínke skúšať nemal.

"Z hygienického dôvodu sa nemôže toto prádlo, už keď je skúšané, vrátiť späť do prevádzky. Z toho dôvodu si ho je povinný zákazník kúpiť," vysvetľoval mestský policajt Pavol Lopušan. 

Lenže Michal ich neposlúchol a v skúšobnej kabínke si navliekol na seba ženskú bielizeň. I napriek tomu, že sa nechystal ju kúpiť. "Nakoľko došlo k poškodeniu, tak sme boli prizvaní," dodal Lopušan. 

Mladíkova záľuba v oblečení opačného pohlavia na neho prezradila aj niečo iné. Pri kontrole u neho muži zákona našli nielen veci, určené pre ženy. "Počas vyberania vecí ako boli dámske vložky a dámske tampóny, tak tejto osobe vypadol plastový kryt," opisoval situáciu mestský policajt. V obale mal skrytý neznámu sušinu rastliny. 

Na otázku polície, čo má vo vnútri priznal, že marihuanu. "Z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu bola vec posunútá policajnému zboru," uviedol zástupca náčelníka mestskej polície v Žiline, Martin Matejko. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy