Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Naháňačka v uliciach Bratislavy. Policajti museli použiť strelnú zbraň
Zdielať na

Naháňačka v uliciach Bratislavy. Policajti museli použiť strelnú zbraň

BRATISLAVA / V Bratislave policajti za bieleho dňa naháňali unikajúce auto. Dokonca museli použiť služobnú zbraň. Za volantom auta sedela prekvapivo žena. Tá skončila v putách a s poriadnym problémom.

Počas policajnej naháňačky padlo aj niekoľko výstrelov. Žena utekala na staršom Peugeote. Zadržať sa ju podarilo v záhradkárskej oblasti neďaleko Slovnaftu. Žena (42) mala podľa informácií TV JOJ okolo 14:00 popoludní utekať na svojom aute od Domkárskej ulice v Ružinove. Policajti ju prenasledovali a snažili sa auto zastaviť, no žena nereagovala a unikala po úzkych a rozbitých poľných cestách ďalej. Nepomohli ani varovné výstrely do vzduchu. Ďalšie skončili v prednej a v zadnej pneumatike a rovnako aj v karosérií. Napriek defektom nezastavila a išla ďalej a to iba na plechových diskoch. "Môžeme potvrdiť streľbu zo služobnej zbrane na unikajúce vozidlo, ku ktorej došlo dnes v popoludňajších hodinách v Bratislave," potvrdil udalosti Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratisalva. 

​Šoférku sa policajtom nakoniec podarilo zastaviť. Okamžite ju spacifikovali a skončila s putami na rukách. Následne ju policajti naložili do auta. Do reči jej veľmi nebolo a maskovala sa okuliarmi a kapucňou skrčená na zadnom sedadle. "Pri tejto udalosti k zraneniu osôb nedošlo, bližšie informácie k prípadu poskytneme akonáhle to situácia umožní," informoval Michal Szeiff. 

Na miesto sa dostavili aj policajní vyšetrovatelia a technici, ktorí auto zadokumentovali. V aute sa nachádzalo množstvo rôznych vecí. Oblečenie, kabelky, topánky, dokumenty, ale aj staré cigarety. To či sa v aute nachádzali aj drogy a rovnako, či nebola aj šoférka pod vplyvom návykových látok ukáže až expertíza.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy