Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dôchodca mal mužovi vypichnúť oko. Museli ho operovať
Zdielať na

Dôchodca mal mužovi vypichnúť oko. Museli ho operovať

KOMÁRANY / S vážnym poranením oka skončil v nemocnici 65-ročný muž. Zranenie mu mal podľa polície spôsobiť dôchodca, s ktorým sa stretol na lesnej ceste neďaleko obce, kde obaja bývajú. Muž ho mal neznámym predmetom zasiahnuť priamo do oka. Zranenie je také vážne, že skončil na operačnom stole.

Podľa policajných informácií sa mali obaja muži stretnúť v lese nad dedinou. Jeden z nich sedel za volantom auta. Ten druhý k nemu prišiel a s neznámym predmetom udrel najskôr po jeho vozidle. Jednu ranu však schytal aj vodič. Muž ho trafil tak nešťastne, že ho zasiahol priamo do oka. Zranenie bolo také vážne, že skončil v nemocnici.

"Neznámym tupým predmetom, ktorý držal v ruke, veľkou silou strčil do oblasti oka, čím takto poškodenému spôsobil ťažké poškodenie oka," uviedol okresný riaditeľ polície Ľuboš Mičkanin. Obvinený muž sa bráni, že s tým nič nemá spoločné. 

Zranenie muža bolo také vážne, že ho museli operovať. Zotavuje sa v prešovskej nemocnici. Polícia začala v prípade trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie a súčasne vyniesol obvinenie 69-ročnému mužovi. Stíhaný je na slobode," dodal Mičkanin. 

"Pacient utrpel ťažké poranenie oka. Absolvoval operačný zákrok, je stabilizovaný a hospitalizovaný na očnom oddelení," informovala hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková. 

Krátko po skutku zadržali policajti podozrivého muža, ktorý mu mal zranenie spôsobiť. Ten však tvrdí, že s celým prípadom nemá nič spoločné. So zraneným mužom sa podľa jeho slov v ten deň vôbec nestretol. "Ja svoju nevinu dokážem a nemusím o tom teraz rozprávať," povedal. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy