Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tragédia na priechode. O život prišiel len 4-ročný chlapec
Zdielať na

Tragédia na priechode. O život prišiel len 4-ročný chlapec

DRAHŇOV / Políciu privolali k nešťastnej nehode, pri ktorej prišiel o život len 4-ročný chlapec. Ten sa mal na svojom odrážadle pohybovať po priechode, keď ho zachytilo auto. Chlapcovi už nedokázali pomôcť a na mieste podľahol zraneniam.

Tragická udalosť, pri ktorej vyhasol život len 4-ročného chlapca, sa stala v pondelok okolo 15:00 v obci Drahňov v okrese Michalovce.

Podľa doterajších zistení polície, chlapec prechádzal na detskom odrážadle po riadne vyznačenom priechode pre chodov, kde ho zachytil vodič (47) z okresu Michalovce, smerujúci s osobným motorovým vozidlom Ford Mondeo k mestu Veľké Kapušany. Pri zrážke chlapec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Vodičovi odobrali krv na zistenie prítomnosti alkoholu. Presná príčina dopravnej nehody, bližšie okolnosti i miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

V rovnakom dni zomrel na následky nehody aj šofér, ktorý doposiaľ z nezistených príčin vyšiel mimo cesty a narazil do stromu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy