Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rušňovodič zbadal ležať v koľajisku muža. Zrážke zabrániť nedokázal
Zdielať na

Rušňovodič zbadal ležať v koľajisku muža. Zrážke zabrániť nedokázal

BERNOLÁKOVO / Po zrážke s vlakom na železničnej trati v Bernolákove prišiel o život muž. Pre nehodu bola obmedzená aj vlaková doprava v tomto úseku.

Nehoda sa stala pred pol desiatou večer. Vlak zrazil muža, ten bol na mieste mŕtvy. Podľa polície ho rušňovodič zbadal ležať v koľajisku. Súpravu zastaviť nedokázal, zrážkne nedokázal zabrániť. Mužovi už nedokázali pomôcť ani záchranári."Muž utrpel zrážkou devastačné zranenia nezlučiteľné so životom," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Vo vlaku bolo asi 80 ľudí. Nikto z nich sa nezranil. Hasiči privolali na miesto aj evakuačný autobus. Cestujúcich ním previezli do stanice v Bernolákove.

Policajti približne do polnoci zaisťovali stopy a dôkazy. Totožnosť nebohého muža zatiaľ nie je známa. Podľa informácií TV JOJ môže ísť o miestneho bezdomovca. Vlak, ktorý ho zrazil už ďalej nepokračoval. Podľa železníc mal pre nehodu meškanie jeden medzinárodný eurocity vlak, tri rýchliky a jeden osobný vlak. Zdržanie hlásili od 9 do 17 minút. Presné príčiny, za akých k tragickej zrážke došlo vyšetruje polícia.

Ľudia po asi hodine a pol čakania prešli po koľajách k evakuačnému autobusu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy