Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Muž ležal na posteli bez známok života. Všade naokolo bola krv
Zdielať na

Muž ležal na posteli bez známok života. Všade naokolo bola krv

RUŽOMBEROK / Okolnosti smrti 47-ročného muža z Ružomberka preverujú policajti. Ráno ho bez známok života našiel jeho spolubývajúci. Muž ležal na posteli s poranenou hlavou, všade navôkol bola krv. Obhliadajúci lekár nevylúčil cudzie zavinenie.

Muža bez známok života našiel v rodinnom dome, neďaleko ružomberského centra, ráno jeho kamarát. "Presne neviem čo sa stalo, ale v sobotu išiel z krčmy opitý domov," uviedol kamarát Ladislav. Ladislav býval s Ivanom v ošarpanom dome bez elektriny niekoľko mesiacov. V noci keď sa vrátil do domu, Ivana uvidel v prítmí ako leží na posteli, viac mu nevenoval pozornosť. Keď sa ráno prebudil, jeho kamarátovi už nebolo pomoci. "Som prešiel okolo neho, ľahol som si a až ráno, keď som sa zobudil som ho našiel v kaluži krvi," opísal udalosti Ladislav. "V nedeľu dopoludnia bol v ružomberskom rodinnom dome nájdený mŕtvy 47-ročný muž. V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku," informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ Žilina. 

Podľa Ladislava mal jeho spolubývajúci ranu na hlave. Obhliadajúci lekár na mieste nevylúčil cudzie zavinenie smrti. Policajti miesto opáskovali a postupne prehľadali dom, aj jeho okolie. Pre podozrenie z násilnej trestnej činnosti na miesto dorazil aj tím kriminalistov zo Žiliny. "Za účelom zistenia presnej príčiny smrti muža bude nariadená pitva. Ďalšie okolnosti prípadu, ako aj právna kvalifikácia skutku, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal Radko Moravčík.

Zdrogovaného vodiča zastavila až streľba policajtov. V istom momente počas jazdy letel z okna aj samopal:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy