Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda v centre mesta. Motorkár v nemocnici zraneniam podľahol
Zdielať na

Vážna nehoda v centre mesta. Motorkár v nemocnici zraneniam podľahol

BRATISLAVA / Tragická nehoda sa stala na Štefánikovej ulici v mestskej časti Staré mesto. Osobné auto sa zrazilo s motorkou. Motocyklista, žiaľ, vážnym zraneniam podľahol.

Vážna nehoda sa stala neďaleko Prezidentského paláca. Po zrážke osobného auta s bardejovským evidenčným číslom, skončila motorka o niekoľko desiatok metrov ďalej. Tridsaťštyriročný motocyklista utrpel vážne zranenia. O jeho život bojovala posádka záchranky. Mladý muž podľa policajných informácií zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol.  "Podľa doposiaľ zistených informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle po Lermontovovej ulici. Pri odbočovaní smerom na Štefánikovu ulicu došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k stretu s motocyklistom jazdiacim po hlavnej ceste," povedala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Dychovou skúškou policajti požitie alkoholu u vodiča auta nezistili. Pre nehodu bola obmedzená premávka. V jazde nemohli pokračovať trolejbusy. Autá v protismerných jazdných pruhoch usmerňovali policajti. Ich kolegovia dokumentovali stopy, ktoré by mohli pomôcť objasniť presné príčiny tejto tragickej nehody.Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie pre usmrtenie.  

Muž zrážku s autobusom MHD neprežil. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy