Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Odišiel z domu, v telefóne rodine povedal, že potrebuje lekársku pomoc. Policajti ho našli mŕtveho
Zdielať na

Odišiel z domu, v telefóne rodine povedal, že potrebuje lekársku pomoc. Policajti ho našli mŕtveho

VEĽKÝ KRTÍŠ / Žiadosť o pátranie po 58-ročnom mužovi zverejnila polícia v utorok popoludní. František rodine v telefóne povedal, že potrebuje lekársku pomoc. Keď ho našli, bol už mŕtvy.

František (58) odišiel z domu v pondelok dopoludnia, príbuzní jeho nezvestnosť nahlásili na druhý deň ráno. Podarilo sa im s ním spojiť telefonicky, muž im povedal, že potrebuje lekársku pomoc. Polícia okamžite zverejnila fotografiu muža s prosbou o pomoc.

​Keďže doma nepovedal presné miesto, kam sa vybral, policajti nemali ľahkú úlohu. "Videl som policajtov, tak po skupinkách, po dvoch – po troch. Asi ho hľadali," vraví obyvateľ Malého Krtíša. 

František údajne svojim blízkym povedal, že je v nejakej búde pri konkrétnom hypermarkete. Tam ho ale policajti nenašli. Hľadali v centre mesta aj v opustených budovách. Nakoniec jeho telo objavili podvečer na úplne inom mieste, smerom na Malý Krtíš. "Toto je taká lokalita, kde sa zvyknú bezdomovci zdržiavať a sú to také provizórne príbytky, prístrešky," dodáva miestny obyvateľ. 

Muž nejavil žiadne známky života a podľa predbežných vyjadrení lekárky zomrel pravdepodobne už nadránom, keď ešte nebola nahlásená jeho nezvestnosť. "Obhliadajúca lekárka nezistila vonkajšie známky cudzieho násilia. Pátranie bolo odvolané," informovala policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Presné príčiny smrti, ako aj čas úmrtia objasní nariadená pitva.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy