Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V decembri 2017 našli na sídlisku mŕtvu jeho manželku. Teraz na rovnakej ulici zomrel on
Zdielať na

V decembri 2017 našli na sídlisku mŕtvu jeho manželku. Teraz na rovnakej ulici zomrel on

BRATISLAVA / Na bratislavskom sídlisku Petržalka našli cez víkend pod schodiskom mŕtveho muža. Podľa obyvateľov ulice má ísť o bývalého policajta, ktorého pred rokmi vyhodila žena z domu. Neskôr ju našli zavraždenú, zabalenú v koberci a na balkóne. Na tej istej ulici, kde skonal jej manžel ako bezdomovec.

Nehybné telo 62-ročného muža našli obyvatelia Znievskej ulice v Petržalke v sobotu popoludní pod betónovými schodami. "Mužovi, ktorý podľa výzvy na tiesňovú linku 155 nereagoval a nedýchal, sme okamžite vyslali záchranárov. Tí mu však už nedokázali pomôcť a lekár musel konštatovať smrť," vyjadrila sa hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"V súvislosti s nálezom tela 62 -ročného muža bez známok života, ktoré bolo v priebehu uplynulého víkendu nájdené na Znievskej ulici v Bratislave, bolo ohliadajúcim lekárom na mieste vylúčené cudzie zavinenie ako príčina smrti tohoto muža. Z uvedeného dôvodu sa týmto prípadom nezaoberáme," informoval policajný hovorca Michal Szeiff. 

Starší muž býval pod schodami už dlhšiu dobu. Betónový úkryt bol jeho domovom v lete, v zime. Osud sa s mužom nemaznal. Predtým, ako skončil na ulici býval so svojou ženou, na tej istej ulici, o pár vchodov ďalej. "Túto na začiatku ulice, v jednoizbovom byte alebo v garsónke, ktorá bola na jej meno. Sa pohádali a ona ho potom vyhodila, potom nejaký mladý chalan býval s tou pani. Sa predstavil ako syn, ale to asi nebol jej syn. Ževraj už dlhšiu dobu ju pani poštárka nevidela tú pani, nevedela jej dať dôchodok. Potom sa našla na balkóne v koberci zabalená, nejakých 6 až 8 týždňov tam bola. Potom obvinili vraj toho mladého chlapca," vyjadrila sa jedna z obyvateliek ulice. 

Podľa policajnej správy žena mala zomrieť niekedy v čase od 22. októbra, do 5. novembra 2017. Jej telo policajti našli na balkóne až 18. decembra 2017. Teda niekoľko týždňov po smrti a v značnom štádiu rozkladu. "V súvislosti s Vami uvedeným prípadom začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V. vykonaním neodkladného a neopakovateľného úkonu trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia," dodal Szeiff. 
Do dnešného dňa nie je tento prípad uzavretý.

Pozrite si reportáž o vražde ženy. Priateľ ju našiel  ležať mŕtvu na posteli:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy