Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladík, ktorý viezol svojich kamarátov, vyletel z cesty. Nehoda si vyžiadala jednu obeť
Zdielať na

Mladík, ktorý viezol svojich kamarátov, vyletel z cesty. Nehoda si vyžiadala jednu obeť

SVÄTOPLUKOVO / Rýchla jazda autom, v ktorom sedeli piati mladí ľudia sa skončila tragickou zrážkou. Nehoda sa stala v sobotu pred polnocou v obci neďaleko Nitry. Vozidlo, po náraze skončilo zdemolované na streche. Dvadsaťštyriročný vodič zrážku neprežil, spolujazdci z ktorých najmladšie dievča má iba 14 rokov, skončili s vážnymi zraneniami v nemocnici.

Posádka s piatimi mladými ľuďmi na trojdverovom aute sa vo vysokej rýchlosti rútila do zákruty. Vodič ale riadenie nezvládol a vyletel z cesty. "Vodič neprispôsobil rýchlosť stavu a povahe vozovky," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Potom, ako vozidlo vyšlo zo zákruty letelo ešte niekoľko metrov a vrazilo do oplotenia rodinného domu. 

Po náraze do betónového oplotenia auto odhodilo a skončilo zdemolované na streche. Traja ľudia zostali v zdemolovanom aute zakliesnení. Pomáhali im hasiči. 24-ročnému Sebastiánovi, ktorý auto riadil, už pomôcť nedokázali. Štrnásťročné a 22-ročné dievčatá spolu s 19 a 22-ročným chlapcom záchranári prevážali do okolitých nemocníc. 

Na mieste bol aj znalec z odboru dopravy, ktorý spolu s políciou zisťuje ďalšie okolnosti zrážky. Majiteľ domu, ktorému auto vrazilo od betónového oplotenia, hovorí o zradnej zákrute, ktorá si kedysi už jeden život vyžiadala. 

Jazdu pravdepodobne nezvládla ani mladá žena. Auto zostalo úplne zdemolované. Viac v reportáži tu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy