Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Protidrogová akcia NAKA. Kukláči zadržali štyri osoby
Zdielať na

Protidrogová akcia NAKA. Kukláči zadržali štyri osoby

Archívna reportáž

ROŽŇAVA / Kukláči z Národnej kriminálnej agentúry od skorého rána zasahovali v obci Držkovce v okrese Revúca a v obci Gemerská Hôrka. Podľa informácii TV JOJ malo ísť o policajnú raziu zameranú na drogy. V jednom z bytových domov sa malo nachádzať aj laboratórium na výrobu omamných a psychotropných látok.

​Kukláči z NAKA zadržali v obci Gemerská Hôrka štyroch podozrivých, z toho jednu ženu. "Policajti NAKA aj v spolupráci s ďalšími kolegami vykonávali protidrogovú akciu v niekoľkých objektoch v rámci rožňavského okresu," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Denisa Baloghová. Kukláči obsadili v obci Gemerská Hôrka dve ulice. V bytovom dome sa malo nachádzať aj laboratórium na výrobu drog. Policajti počas celého dňa vykonávali domové prehliadky a zaistili množstvo dôkazov. 

O tom, že v bytovom dome mali podozriví vyrábať omamné látky susedia netušili. Išlo vraj o bezproblémových mužov, ktorých susedia ani často nevídali. Podľa informácii TV JOJ policajti v bytovom dome zaistili omamné látky a laboratórium potrebné na ich výrobu."Ďalšie informácie nie je možné poskytnúť, pretože aj teraz, v týchto chvíľach prebiehajú procesné úkony," dodala Baloghová.  Policajná eskorta podozrivých postupne prevážala na výsluch na policajné oddelenie do Košíc. 

NAKA pred niekoľkými týždňami zasahovala aj pre daňové zločiny. Pozrite sa, ako zásah vyzeral: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy