Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Záhadná smrť vo Zvolene. Telo ženy našli na chodbe bytovky
Zdielať na

Záhadná smrť vo Zvolene. Telo ženy našli na chodbe bytovky

ZVOLEN / Záhadná smrť vo Zvolene. Mŕtve telo 49-ročnej ženy našli znepokojení obyvatelia na chodbe bytovky. Okolie uzavreli policajti. Vchod lemovala policajná páska.

​Nešťastie sa odohralo v bytovke v centre Zvolena. Obyvatelia trávili pokojný večer vo svojich bytoch, keď ich náhle vyrušil hluk na chodbe. Bol to znepokojivý pohľad, ktorý sa im naskytol na schodisku na prvom poschodí. Našli tam neznámu ženu, bezvládne ležala na zemi. "Záchranári oživovali ženu desiatky minút, nepodarilo sa im ju zachrániť a lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Okolie bytovky uzavreli, okolo vchodu natiahli policajnú pásku a dovnútra sa nikto nepovolaný nedostal. Stopy súvisiace s podozrivým úmrtím zaisťovali kriminalisti, bol tam aj policajný technik. Telo 49-ročnej ženy prezrel obhliadajúci lekár a nariadil súdnu pitvu. 

Čo sa stalo presne a za akých okolností zomrela, vyšetruje polícia. Podľa nich ide o 49-ročnú Annu pochádzajúcu z neďalekej Sielnice. Vo zvolenskej bytovke bývala zrejme v prenájme. Pravdepodobne sa večer vracala domov, no čo presne sa na chodbe krátko pred smrťou odohralo, zatiaľ nevie povedať nikto.

Faltániová - začali sme trestné stíhanie za usmrtenie

Pozrite si archívnu reportáž o nedávnom prípade. V byte našli mŕtve tela matky a syna: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy