Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tínedžerka Katarína si požičala auto od strýka, do cieľa nedošla
Zdielať na

Tínedžerka Katarína si požičala auto od strýka, do cieľa nedošla

ROŽŇAVA / Zdemolované auto uprostred cesty, zranená 19-ročná vodička a všetky záchranné zložky v pohotovosti. Takto to vyzeralo v obci Rakovnica pri Rožňave. Katarína si mala auto požičať od svojho strýka, avšak do cieľa svojej cesty už nedošla. V obci narazila do betónového múra.

​Katarína prešla do protismeru a narazila do betónového múru. V aute okamžite vystrelili airbagy. Okolo dopravnej nehody náhodou prechádzali záchranári, ktorí mladej žene okamžite podali prvú pomoc. 

Von z auta ju pomáhali dostať aj hasiči. Bola celý čas pri vedomí, so záchranármi komunikovala, na nehodu si ale nepamätala. "Vo vozidle sa nachádzala zranená osoba, tú sme spolu s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci pomohli vyslobodiť z vozidla a naložiť do sanitného vozidla," informoval veliteľ zásahu Dušan Šmelko.

Záchranári ju so zraneniami previezli do rožňavskej nemocnice. Náraz bol taký silný, že poškodil aj múr na budove. Hasiči zdemolované auto zabezpečili proti úniku ropných látok. Čo bolo príčinou toho, že 19-ročná Katarína prešla do protismeru a narazila do múru domu, je predmetom vyšetrovania. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy