Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Na lyžiarskom zájazde zasahovali policajti. V jednej z izieb našli podozrivú látku
Zdielať na

Na lyžiarskom zájazde zasahovali policajti. V jednej z izieb našli podozrivú látku

HRUŠTÍN / Lyžiarsky zájazd na Orave zrejme pre mladíkov z Trenčína neskončí najlepšie. V noci policajti so psom na hoteli zaistili neznámu látku, podobnú marihuane. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov, alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Podla informácií TV JOJ " bonznúť " ich mal niekto z Trenčína.

Stredoškoláci prišli do Hruštína na lyžiarsky výcvik. "Máme tu ubytovaný lyžiarsky zájazd, je to už opakovaná návšteva, chodí k nám pravidelne táto škola, nebol doteraz žiaden problém, spokojnosť je obojstranná," vyjadril sa manažér hotelu Matúš Mišánik. Až do jedného momentu, keď neskoro večer do budovy vrazili policajti. Stredoškoláci už mali večierku. Policajti prehľadávali v hoteli, kde sú mladí ľudia ubytovaní, izbu po izbe. V jednej z týchto izieb našli policajti neznámu látku, ktorá putovala na expertízu. "Samozrejme, že som prekvapený, stalo sa nám to prvý raz na takejto akcii, takže som prekvapený," povedal telocvikár Július Starke. 

Mladíci napriek všetkému absolvujú lyžiarsky výcvik dokonca. Ak sa potvrdí, že skutočne išlo o drogy, je možné, že budú vylúčení zo strednej školy. "Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová. 

Skupinka mladíkov po užití drog upadla do bezvedomia. Pozrite si reportáž, čo nasledovalo potom:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy