Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zmizol bez stopy. Polícia pátra po mužovi, ktorý odišiel z centra sociálnych služieb
Zdielať na

Zmizol bez stopy. Polícia pátra po mužovi, ktorý odišiel z centra sociálnych služieb

LIČARTOVCE / Policajti pátrajú po mužovi, ktorý odišiel bez stopy už pred pár dňami. Je klientom centra sociálnych služieb v Ličartovciach. Trpí psychickým ochorením, na liečbu ktorého potrebuje užívať lieky. Personálu neoznámil kam ide, ani kedy sa vráti.

Nezvestný muž prišiel do zariadenia v Ličartovciach iba pred pár mesiacmi. Doposiaľ sa nestalo, aby bez oznámenia len tak odišiel. Nemal so sebou ani mobil či peniaze na cestu. "Zariadenie opustil bez dokladov, bez liekov, bez peňazí," uviedla Agáta Nirodová, riaditeľka centra sociálnych služieb. "Muž odišiel z centra sociálnych služieb na nezistené miesto," doplnil Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov. 

O izbu sa delil s ďalším klientom. Ani tomu sa však nezveril s tým, že by chcel niekam odísť. Zo zariadenia sa vybral iba v tom, čo mal na sebe. "Nevieme predpokladať, kde by sa mohol nachádzať," povedala Agáta Nirodová. "Vykonanými opatreniami sa ho nepodarilo vypátrať. Jeho súčasný pobyt nie je známy," potvrdil aj hovorca polície. 

"Boli by sme veľmi radi, aby bol v poriadku, aby sa nám ozval," povedala Agáta Nirodová, riaditeľka centra sociálnych služieb. Muž, ktorý je klientom tohto zariadenia, je nezvestný už piaty deň. Ak máte o ňom akékoľvek informácie, oznámiť ich môžete telefonicky alebo osobne na policajnom oddelení.

 "Muž je vysoký 160 cm, štíhlej postavy, má hnedé oči, svetlohnedé krátke vlasy s čelnou plešinou," opísal nezvestného Daniel Džobanik. "Mal hrubšie oblečenie, sivú vetrovku a na nohách mal botasky," doplnila riaditeľka centra sociálnych služieb.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy