Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodič po silnom náraze nedokázal z auta vystúpiť sám, cestu museli úplne uzavrieť
Zdielať na

Vodič po silnom náraze nedokázal z auta vystúpiť sám, cestu museli úplne uzavrieť

HUMENNÉ / Po silnom náraze už z auta nedokázal vystúpiť, a tak po čelnej zrážke museli vodičovi pomáhať nielen záchranári, ale aj hasiči. Nehoda sa stala v obci Brekov. Cestu museli v oboch smeroch uzavrieť.

K čelnej zrážke dvoch áut došlo okolo tretej popoludní v obci Brekov. Jeden z vodičov zostal v aute zakliesnený. Silný náraz vozidlo zdemoloval tak, že 37-ročný vodič z neho bez pomoci vystúpiť nedokázal. "Vo vozidle bola zakliesnená osoba, ktorú sme vyslobodili a odovzdali do sanitky," uviedol veliteľ hasičov v Humennom Jozef Krigovský.

"Pri dopravnej nehode sa zranil muž, ktorý utrpel úraz hlavy. Po ošetrení záchranármi bol transportovaný do nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Cesta bolo v oboch smeroch na niekoľko minút uzavretá. Neskôr policajti premávku riadili v jednom pruhu. Presná príčina dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania. Podľa polície ale išlo pravdepodobne o nedanie prednosti v jazde. Vodič utrpel úraz hlavy a záchranári ho previezli do nemocnice.

Na východe Slovenska nedávno spôsobovala problémy poľadovica.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy