Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Útočníkovi, ktorý pri rodinnej hádke pripravil o život svojho brata, hrozí doživotie
Zdielať na

Útočníkovi, ktorý pri rodinnej hádke pripravil o život svojho brata, hrozí doživotie

IVANKA PRI DUNAJI / O tragédii v obci neďaleko Bratislavy informovala TV JOJ v utorok. Priamym zásahom do srdca sa skončila hádka medzi dvoma bratmi. Zranený muž bol na mieste mŕtvy. Útočníka polícia zadržala. Hrozí mu doživotie.

Miroslav prišiel o život v jednom z rodinných domov v Ivanke pri Dunaji potom ako na neho zaútočil jeho vlastný brat. K útoku došlo v pondelok, okolo ôsmej hodiny večer. Policajti spolu so záchranármi vyrazili na miesto hneď po ozname, že na jednej z ulíc sa nachádza muž s bodným poranením v oblasti hrudníka. Aj napriek snahe záchranárov 32-ročný Miroslav zraneniam podľahol. "Záchranári už mužovi nedokázali pomôcť. Lekár musel konštatovať smrť," povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Podľa obyvateľov Ivanky pri Dunaji, mŕtvy muž, ale aj časť jeho rodiny, sú konfliktní a v obci nemajú dobrú povesť. "Na podklade doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie bolo vznesené obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 27-ročnému Romanovi z okresu Senec. Vyšetrovateľ Policajného zboru zároveň predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža," povedal policajný hovorca Michal Szeiff. V prípade preukázania viny hrozí Romanovi za vraždu brata 20 až 25 rokov alebo až doživotie.

Pozrite si reportáž z utorka o tomto prípade.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy