Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Rodičia ani polícia sa nevzdávajú. Pátranie po 19-ročnom Števovi pokračuje
Zdielať na

Rodičia ani polícia sa nevzdávajú. Pátranie po 19-ročnom Števovi pokračuje

PODOLÍNEC / Ani po takmer dvoch mesiacoch zatiaľ nikto nevie, kde sa nachádza 19-ročný Števko, ktorý sa stratil v Podolínci dva dni pred Vianocami. Príbuzní, kamaráti, polícia, záchranári a mnoho dobrovoľníkov prehľadalo terén od Starej Ľubovne po Spišskú Belú. Žiaľ bezúspešne.

Števko sa stratil dva dni pred Vianocami 2018. Z firemného večierka sa viac nevrátil. Rodičia najskôr požiadali o pomoc príbuzných a priateľov. Do terénu vtedy vyrazilo okolo 300 ľudí. K pátrajúcim sa pár hodín pridali aj policajti a dobrovoľní hasiči. Na pomoc policajti povolali aj letku ministerstva vnútra. 

Preverovali sa záznamy z kamier, lietali drony, no doposiaľ všetko neúspešne. Na pomoc po 5 dňoch došli aj horskí záchranári. Jeden zo psov, označil miesto pri rieke, a tak pátranie prevzali hasiči zo Starej Ľubovne. Pri rieke sa ale stopy skončili. Podľa informácii TV JOJ na zázname jednej z kamier by malo byť vidieť ako mladík odchádza od jednej firmy za Podolíncom a viac ho niet. 

Záchranári na vodu spustili aj čln a prehľadali takmer 10 km úsek rieky, neúspešne. Rodičia ďakujú každému jednému, čo sa do pátrania zapojil a stále zapája. Hoci je Števko nezvestný takmer 2 mesiace, pátranie bude stále pokračovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy