Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dráma pod oknami obyvateľov v Senci: Muž tu mal znásilniť ženu a vyhrážať sa jej
Zdielať na

Dráma pod oknami obyvateľov v Senci: Muž tu mal znásilniť ženu a vyhrážať sa jej

SENEC / Ak cekneš, tak ťa zabijem. Tieto slová mal adresovať muž žene predtým, ako ju znásilnil. Ohavný prípad sa stal uplynulú noc v Senci. Žene pomáhal okoloidúci muž.

"Počula som za oknom vzdychanie, mužské, ale nedávala som tomu nejaký význam. Následne na to som počula ženský výkrik, že ju niekto znásilňuje, tak hneď v sekunde som volala políciu," vyjadrila sa oznamovateľka  Zuzana. K znásilneniu malo prísť na Hollého ulici v Senci okolo 22:30h. Neznámy muž vtiahol ženu pod stromy, kde jej mal povedať, že ak cekne, tak ju zabije. Túto informáciu máme od opisu jedného svedka, ktorý na hlasný ženský krik vybehol na ulicu pred dom a snažil sa jej pomôcť.

"On jej povedal, aby bola ticho, lebo že ju zabije, keď bude kričať, a tak bola ticho, ale následne asi uvidela nejaký pohyb okolo kríkov. Zakričala a vtedy sa jej to vyplatilo, lebo potom zasiahol okoloidúci človek," pokračovala oznamovateľka. Policajti po páchateľovi začali okamžite pátrať. 

"Viem, že jeden sused sa s ním pobil, ale utiekol mu, tak možno ten ho videl," poznamenala Zuzana. Podľa opisu malo ísť o muža s krátkymi blond vlasmi, modrými očami, zavalitejšej postavy vysokého zhruba 170 centimetrov. Oblečený bol v montérkach a plynule hovoril po slovensky. Zakrátko sa muža podarilo chytiť a skončil na policajnej stanici, ktorá je vzdialená len pár metrov od miesta, kde k znásilneniu malo prísť. "Vami uvedeným prípadom sa zaoberá príslušný útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ v Senci. V tejto súvislosti policajti bezprostredne po spáchaní skutku zadržali osobu podozrivú z jeho spáchania. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu sexuálneho násilia. Vzhľadom na počiatočné štádium trestného konania a citlivosť tohto prípadu bližšie informácie nie je možné poskytnúť," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy