Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Nitre našli v dome telo muža. Nebohý mal na hlave viaceré zranenia
Zdielať na

Pri Nitre našli v dome telo muža. Nebohý mal na hlave viaceré zranenia

ŠTITÁRE / V obci Štitáre (okr. Nitra) našli telo mŕtveho 58-ročného muža. Nebohý mal na hlave viaceré zranenia. Nie je vylúčené, že mu na druhý svet niekto pomohol. Objavila ho družka, ktorú policajti aj zadržali.

Telo muža našli ležať v dome v izbe na prízemí. Podľa ohliadajúceho lekára mal zranenia hlavy. Nehybného druha v kaluži krvi údajne dopoludnia objavila družka v jej dome, tam spolu žili. Pani zavolala záchranárov a zakrátko tam smerovali aj policajti.

Muž údajne ležal na zemi a mal mnohopočetné zranenia hlavy, vedľa neho bola údajne aj palica. Družka policajtom vysvetľovala, že o nič nejde a spadol sám na drevo.

"Privolaný lekár nevylúčil cudzie zavinenie a u nebohého bude vykonaná pitva," informuje policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. Policajti ženu zadržali a až ďalšie vyšetrovanie ukáže, či má so smrťou muža niečo spoločné. Susedia povedali, že pred rokmi mala problémy so zákonom. "Ona je chorá a bola už aj zatvorená za týranie osoby,"  opisuje suseda. Policajti na mieste zaisťovali stopy niekoľko hodín.

Prípad je stále v štádiu vyšetrovania a policajti k smrti muža poskytnú viac informácií neskor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy